Galéria

Hálátlan feladat megpróbálni képekkel és videókkal visszaadni a VIBE Nagymaros feelingjét.

Látod a csodás dunai panorámát, a Visegrádi várat a Pilis vonulataival. A képeken ott a csodás zöld környezet a mutatós botanikus kerttel, a panorámás teraszok látképe is ámulatba ejtő. A képek visszaadják a VIBE színvonalát, sőt, még azokat az egyedi szolgáltatásokat is meg tudjuk mutatni, amikkel Magyarországon csak itt találkozhattok. Mindent meg tudunk, és meg is akarunk mutatunk Nektek, mégis egyfajta steril környezet az, amit így láttok.

Mert a látvány mellett képekkel nem tudjuk visszaadni azt a nyugalmat és csendet, ami körülvesz Titeket. 
Tényleg szuper a The Nest, a képeken is jól mutat, de amikor ott ültök fent a lombok között kettesben egy pohár proseccóval: na, az az érzés leírhatatlan! Hatalmasokat lendülni a hintával, ücsörögni a padon a kedvenc könyveddel vagy épp a jacuzziból élvezni kettesben a Dunakanyar látványát…

A VIBE Nagymaros olyan, minden érzékszervedre ható, komplex élményt kínál, aminek csak egy részét tudjuk itt visszaadni. Mindenesetre megörökítettünk Nektek néhány jellegzetes pillanatot a VIBE mindennapjaiból, amik segítségével Ti is átérezhetitek már most azokat a bizonyos a jó rezgéseket.

Good VIBEs only!

 

VIBE Nagymaros

+36 30 446 0962

2626 Nagymaros, Szamaras utca
47,78199° É, 18,94547° K

l

NTAK regisztrációs szám: EG22050575